Adaptacija in prenova kopalnice zahteva obilico skrbnega načrtovanja

Je vaša kopalnica dotrajana in si želite njene prenove? V podjetju Aquacool vam ponujamo adaptacije in prenove kopalnic. Kopalnica je prostor, ki mora biti funkcionalen, zraven tega pa si vsi želimo tudi estetskega in modernega izgleda kopalnice, kar pa ob obilici sanitarne opreme ni zelo lahko. Adaptacije in prenove so v kopalnicah pogostejše, kot v drugih prostorih, saj je kopalnica nenehno izpostavljena vlagi in se materiali tako hitreje uničijo. Pri adaptaciji kopalnice pa nas ne čaka le prenova vidnih delov pohištva, pač pa je potrebno prenoviti tudi vse, kar je očem skrito – električne in vodovodne instalacije ter odtočne instalacije.

Najprej je potrebno sestaviti načrt adaptacije kopalnice in uskladiti vsa delaAdaptacija kopalnic

Pred samo adaptacijo kopalnice je potrebno določiti obseg obnove kopalnice. To preprosto pomeni, da moramo ugotoviti, kaj vse je potrebno zamenjati. Odločiti se je potrebno tudi o morebitni vgradnji dodatnih sistemov – kot je na primer talno ogrevanje kopalnice.


Ko enkrat vemo, kaj natančno z adaptacijo želimo doseči, stvari postanejo nekoliko bolj jasne. V naslednjem koraku se je potrebno odločiti, katere izvajalce bomo pri sanaciji kopalnice uporabili in jih med seboj uskladiti – navadno tukaj govorimo o izvajalcih strojnih in vodovodnih instalacij, električnih instalacij ter keramičarju.


Ko pa se dejansko lotimo adaptacije kopalnice je za to potrebno imeti pripravljen načrt. Velikokrat so nam pri sestavi načrta v veliko pomoč arhitekti oz. oblikovalci notranjih prostorov. Le-ti nam zagotovijo, da bo kopalnica funkcionalna in hkrati estetska.


Ko se lotimo prenove kopalnice, je potrebno vse elemente natančno obdelati in vsako delo opraviti 100% natančno, da lahko naslednja faza del poteka kvalitetno in nemoteno.

Adaptacija kopalnice v podjetju Aquacool

V podjetju Aquacool vam ponujamo celotno adaptacijo in prenovo kopalnice. V primeru naročila se vam ne bo potrebno ukvarjati z risanjem načrtov, usklajevanjem različnih del ali nabavo opreme, za vse to bomo – v skladu z dogovorom z vami – poskrbeli mi! Cena adaptacije kopalnice v našem podjetju je ugodna.

Adaptacija in prenova kopalnice – ugodno in kvalitetnoAdaptacija kopalnic cena

Pred adaptacijo kopalnice vas naprošamo, da se oglasite v naši poslovalnici, saj se je pred tako velikim posegom v vaš dom potrebno dogovoriti o vseh malenkostih poteka gradnje. V naši poslovalnici vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo svetovala in vam z veseljem odgovorila na vprašanja, ki se vam še zastavljajo. Cene prenove kopalnic si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nas o ceni adaptacije kopalnice povprašate kar ob obisku.