Centralno ogrevanje: peč za centralno na drva in druge možnosti

Centralno ogrevanje zahteva individualen pristop, saj je mogoče le tako najti najoptimalnejšo rešitev v določenih pogojih. Še preden se izvede montaža centralnega ogrevanja, morate zato dobro preučiti različne možnosti, ki so vam na voljo. Pri tem pa vam lahko seveda pomagajo tudi strokovnjaki za centralno ogrevanje. Cena oziroma mesečna poraba bo tako resnično najnižja možna.

Centralno ogrevanje od načrtovanja do profesionalne izvedbePeč za centralno na drva

V podjetju Akvakul vam predstavimo prednosti in slabosti različnih rešitev in vam tako pomagamo pri končni odločitvi. Izbirate lahko med radiatorskim, talnim, sevalnim in stenskim gretje ter med različnimi vrstami goriv, čemur mora biti prilagojena tudi izbira peči (peč za centralno na drva, plin, kurilno olje itn., vse bolj priljubljena rešitev pa postaja tudi montaža toplotnih črpalk). Šele po skrbnem načrtovanju se začne montaža centralnega ogrevanja. Poskrbimo za napeljavo celotnega centralnega sistema, kar seveda pomeni tudi dobavo posameznih elementov, kot so cevi za centralno ogrevanje in peči oziroma ogrevalne naprave. Na voljo smo vam tudi za vsa servisna in vzdrževalna dela, ki poskrbijo, da bo centralno ogrevanje resnično delovalo tako, kot mora. Najamete pa nas lahko tudi v primeru, da potrebujete dodelavo obstoječega sistema ali menjavo posameznih dotrajanih elementov, na primer cevi za centralno ogrevanje. Cena naših storitev vas bo prijetno presenetila, vsa dela pa bodo opravljena v dogovorjenem roku. Omenimo naj še, da naše storitve niso omejene le na centralno ogrevanje, ampak lahko poskrbimo tudi za vodovodne inštalacije v različnih objektih, ena od naših storitev pa je tudi profesionalna montaža klimatskih naprav.

Peč za centralno na drva še vedno med najbolj priljubljenimi rešitvamiCentralno ogrevanje cena

Zelo pogosto vprašanje, ki ga naše stranke naslovijo na nas, je, za katero vrsto ogrevanja se je danes najbolj smiselno odločiti. Kot že nakazano, na to vprašanje ni mogoče podati enostavnega odgovora, zato je treba skrbno preučiti vsako situacijo posebej. Med zelo pogoste izbire vsekakor še vedno sodi peč za centralno na drva, ki je lahko tudi kombinirana peč – torej peč za centralno na drva ter pelete in sekance, ki jo lahko uporabimo tudi za segrevanje sanitarne vode. Razlog, zaradi katerega je ogrevanje na trda goriva še vedno med najbolj priljubljenimi rešitvi, je ekonomičnost. Les spada med cenovno precej dostopna goriva, obenem pa je takšno centralno ogrevanje prijazno do okolja. Zagotavljamo vam, da bomo poiskali najboljšo rešitev za vas. Če vas torej zanima centralno ogrevanje, vodovodne instalacije ali hladilno-vlažilna tehnologija, smo pravi naslov za vas.