Hlajenje

Klimatske naprave

Klimatske naprave

Izberite si klimatsko napravo za vaš dom in si zagotovite vzdržne temperature v vseh letnih časih. Naše podjetje je strokovno usposobljeno za montažo in servis vseh vrst klimatskih naprav, od sobnih pa do večjih hladilnih sistemov.

Naročite si klimatsko napravo in si zagotovite visokokvaliteten izdelek in pa odlično opravljeno storitev.

 

Hvala za sodelovanje, Ekipa Aquacool

 

 


 

 

Hlajenje odprtih prostorov

Adiabatni hladilni sistemi so razviti in izdelani s strani tehničnih strokovnjakov in industrijskih oblikovalcev, s čimer zagotavlja najboljše hlajenje zunanjih prostorov. Sistem deluje po fizičnem principu meglenja.

Ko voda izhlapi potrebuje določen del energije. To energijo voda črpa iz toplote zraka. Zato naši adiabatni sistemi tako učinkovito delujejo pod pokritimi terasami, na dvoriščih skratka povsod, kjer nam previsoka temperatura povzroča preglavice. Obratovalni stroški oziroma poraba vode in elektrike je praktično zanemarljiva. Zato so zelo primerni za gostinske lokale, restavracije, bazene, tribune, dvorišča in večje terase.

Z našimi sistemi vas bodo opazili in z veseljem obiskali mimoidoči gosti. Konkurenca je vse večja, zato svojim gostom zagotovite čim večje udobje. Pokličite nas za kakršnokoli informacijo in z veseljem vam bomo pomagali in vam svetovali.

 

Hvala za sodelovanje, Ekipa Aquacool

 

Hlajenje odprtih prostorovHlajenje odprtih prostorovHlajenje odprtih prostorov