Hlajenje odprtih prostorov

Adiabatni hladilni sistemi so razviti in izdelani s strani tehničnih strokovnjakov in industrijskih oblikovalcev, s čimer zagotavlja najboljše hlajenje zunanjih in notranjih prostorov pri visokih temperaturah in odlično vlaženje za industrijske aplikacije. Sistem deluje po fizičnem principu Meglenja. Dvojno filtrirana voda od 1-5 mikronov, se pod pritiskom 70 barov pretaka po ceveh, potem pa se razprši skozi specialno patentirane visokotlačne šobe v ekstra fino meglico. Miljardemajhnih kapljic (manjših od 10 mikronov) osvežujejo atmosfero-okolje zrak. Ta megla se pri vročem zraku evaporira, s čimer znižuje temperaturo do 15°c.

Ko voda izhlapi potrebuje določen del energije. To energijo voda črpa iz toplote zraka. Zato naši adiabatni sistemi tako učinkovito delujejo pod pokritimi terasami, na dvoriščih skratka povsod, kjer nam previsoka temperatura povzroča preglavice.

Obratovalni stroški oziroma poraba vode in elektrike je praktično zanemarljiva. Zato so zelo primerni za gostinske lokale, restavracije, bazene, tribune, dvorišča in večje terase.

Z našimi sistemi vas bodo opazili in z veseljem obiskali mimoidoči gosti. Konkurenca je vse večja, zato svojim gostom zagotovite čim večje udobje. Kontaktirajte nas za kakršnokoli informacijo in z veseljem vam bomo pomagali in vam svetovali.