Montaža klimatskih naprav ter svetovanje in prodaja klimatskih napravMontaža klimatskih naprav

Montaža klimatskih naprav je nekaj, kar je smiselno prepustiti usposobljenim strokovnjakom. Profesionalna montaža klimatskih naprav namreč zagotovi optimalno delovanje naprave. Tako se preprečijo nezaželeni izpusti hladiva v okolje, kakovostna montaža klimatskih naprav pa poskrbi tudi za manjšo porabo električne energije. Navsezadnje pa vse to zagotovi tudi precej daljšo življenjsko dobo klimatske naprave. Prodaja in montaža gresta tako z roko v roki, zato je najbolje izbrati ponudnika, ki vam bo lahko zagotovil celostno storitev.

Prodaja klimatskih naprav in adiabatnih hladilnih sistemov

Če vas zanima prodaja klimatskih naprav, vas zagotovo zanima tudi to, koliko boste morali odšteti za napravo, ki jo želite oziroma potrebujete. So poceni klimatske naprave lahko kakovostne ali je cena najpomembnejše merilo kakovosti? V podjetju Aquacool dokazujemo, da je lahko tudi poceni klima cenovno zelo dostopna. Naša prodaja klimatskih naprav namreč zajema izdelke uveljavljenih in preverjeno kakovostnih proizvajalcev, obenem pa so to še vedno zelo poceni klimatske naprave. Še posebej ob upoštevanju dejstva, da je prodaja klimatskih naprav osredotočena na tiste z invertrskim sistemom, ki se je izkazal za najučinkovitejšega in najvarčnejšega. Če vas zanima vrhunska in obenem poceni klima, smo tako vsekakor prava izbira za vas. V naši ponudbi najdete tudi adiabatne hladilne sisteme, ki delujejo po principu megljenja. Adiabatni hladilni sistemi so odlična rešitev za terase, bazene, gostinske lokale, tribune ipd. Poskrbeli bodo za učinkovito hlajenje in osvežitev – in to ob minimalnih stroških vode in elektrike. Na voljo smo tudi vsem, ki se zanimate za celostno izvedeno centralno ogrevanje v vašem domu (možna je tudi montaža toplotnih črpalk) ali za vodovodne instalacije.

Hitra in profesionalno izvedena montaža klimatskih napravProdaja klimatskih naprav

V našem podjetju se zavedamo, kako pomembna je montaža klimatskih naprav, zato jo izvajajo izključno vrhunsko usposobljeni monterji, ki imajo večletne izkušnje s tovrstnimi storitvami. Tako ste lahko brez skrbi glede vgradnje vaše nove klimatske naprave. Prodaja in montaža sta dopolnjeni tudi s profesionalnim svetovanjem. Odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja in vam pomagali poiskati najboljšo rešitev za vas. Preden se izvede montaža klimatskih naprav, pa vam naši monterji svetujejo tudi glede optimalne lokacije vaše naprave.


Tako vam ponujamo celostne storitve na področju ogrevanja, hlajenja in prezračevanja, kar so ključni elementi za zagotavljanje udobja oziroma prijetnega in zdravega bivanja, naša specializacija pa so tudi vodovodne inštalacije. Poskrbeli bomo, da bodo stroški delovanja različnih naprav čim nižji, da bo montaža opravljena hitro in profesionalno ter da boste z njimi povsem zadovoljni.