Prodaja in montaža toplotnih črpalk

Vrste toplotnih črpalk ločimo glede na vir, ki ga uporabljamo. Najbolj razširjene so toplotne črpalke ZRAK-ZEMLJA-VODA ter VODA-VODA.

Prodaja in montaža toplotnih črpalkToplotne črpalke so naprave, ki izkoriščajo toploto okolice (zrak, podtalnica, zemlja) ter toploto pretvarjajo za ogrevanje prostorov in/ali segrevanje sanitarne vode.

Toplota, ki jo toplotne črpalke iz različne snovi akumulira sončna energija, zato toplotne črpalke predstavljajo obnovljiv vir ogrevanja različne snovi akumulirana sončna energija, zato toplotne črpalke predstavljajo obnovljivi vir ogrevanja.

Tehnologija toplotnih črpalk je v zadnjih letih naredila revolucionaren napredek pri samem delovanju črpalk, ki vam zagotavlja visoko učinkovitost in velik prihranek energije.

Estetsko tehnično dovršen sistem toplotnih črpalk za ogrevanje sanitarne vode v kombinaciji z boilerjem za ogrevanje prostorov in hlajenje prostorov.

Idealno je nizko temperaturno talno, stensko, konvektorsko ter kombinirano ogrevanje. Ravno tako je sistem idealno učinkovit za visoko temperaturno radiatorsko ogrevanje (60 C).

Uporabljamo ga tudi za varčno ogrevanje do -25 C brez elektrogrelnika.