Vodovod

Adaptacije kopalnic

Adaptacije kopalnice

Adaptacija kopalnice je velik poseg v vaš dom, zato naj bo opravljen kar se da nemoteče, kvalitetno in čim hitreje – odvisno od zahtev stranke. Kopalnica je prostor, ki mora biti funkcionalen zraven tega pa si vsi želimo tudi estetskega in modernega videza kopalnice, kar pa ob obilici sanitarne opreme ni zelo lahko.

Zavedati se moramo, da adaptacija kopalnice ne predstavlja samo menjavo keramike in vidnega pohištva, ampak je treba zamenjati tudi vodovodne, odtočne in elektro inštalacije.

Naše podjetje vam to uredi na ključ. Ker smo specializirani za vse vrste inštalacij nam to ne predstavlja večjega problema. Prav tako sodelujemo z mojstri na področju elektrike in keramike, kar pomeni, da delo poteka organizirano, po rokih in brez problemov.

 

AKCIJA: ADAPTACIJA KOPALNICE ŽE OD 3.800,00 €

 

 

 


 

Strojne inštalacije

Strojne inštalacije

Načrtovanje strojnih inštalacij za stanovanje, hišo ali večstanovanjski objekt pa zahteva individualen pristop, saj je mogoče le tako najti najoptimalnejšo rešitev v danih pogojih. Še preden se izvede celotna montaža strojnih inštalacij je potrebno dobro preučiti možnosti, ki so vam na voljo. Seveda tukaj pristopimo mi z strokovnim mnenjem o centralnem ogrevanju in drugih vrst strojnih inštalacij pa naj bo to vodovod, odtočni vodi, hladilni sistem ali prezračevanje/rekuperacija.

V podjetju vam predstavimo prednosti in slabosti različnih rešitev in vam tako pomagamo pri končni odločitvi. Izbirate lahko med različnimi sistemi gretja (radiatorsko, talno-stensko gretje, konvektorji) in hlajenja (stropno, konvektorsko hlajenje). Predstavili vam bomo najboljšo možno rešitev za vaš objekt in vam zagotovili čim boljšo energetsko rešitev hkrati pa čim manjšo letno porabo energije.

Na področju strojnih inštalacij imamo več letne izkušnje, ne smemo pa pozabiti, da imamo odlične delovne reference tudi v Avstriji in Nemčiji, kjer smo vedno zagotavljali samo najkvalitetnejšo storitev.

Pokličite nas za sestanek, brezplačen ogled ali pa nam pošljite natančen načrt objekta mi pa vam pripravimo točno ponudbo, katere cena ostane nespremenjena do računa. Cena naših storitev vas bo prijetno presenetila, vsa dela pa bodo opravljena kvalitetno, po predpisih in do dogovorjenih rokov.